Η αγωνιστική μας ομάδα απαρτίζεται από ερασιτέχνες αθλητές του mountain bike, που έχουν ένα πράγμα κοινό: Αγάπη για το ποδήλατο και τους αγώνες! Κανείς τους δεν είναι "επαγγελματίας" αθλητής, και όλοι τους συνδυάζουν τις προπονήσεις και τους αγώνες με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους. Η Ksports μοιράζεται την αγάπη των "Ninerds" της για το ποδήλατο και τους αγώνες, και τους στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί.

Οι Ninerds δε θεωρούν μόνο τις επιδόσεις σημαντικές (κανείς τους δεν προπονείται για να έρθει ...τελευταίος), αλλά επίσης το ήθος και την υποδειγματική συμπεριφορά απέναντι στους συναθλητές τους. Σκοπός τους είναι να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, γιατί μόνο τότε έχει νόημα γι' αυτούς -αυτή είναι και η σωστή έννοια του "ερασιτέχνη" αθλητή!

Ακριβώς επειδή αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας, ο καθένας μπορεί να γίνει Ninerd. Έτσι, με κάθε ποδήλατο Niner δίνουμε μαζί τη φανέλα της ομάδας μας. Στον επόμενο αγώνα mountain bike που θα βρεθείτε, ελάτε στην τέντα μας, συστηθείτε και γνωρίστε τους Ninerds από κοντά. Είναι πάντα χαρά μας να γνωρίζουμε κόσμο που αγαπά τα ίδια πράγματα μ' εμάς!

Χορηγοί:

 

RotorLogo Esigrips logo morganblue logo1 iCycling Logo
EffettoMariposa logo small LEZYNE logo small reynolds logo black hor wwwksposrtsgrISIO
Chimpanzee-logo WTB logo


View the embedded image gallery online at:
https://ninerbikes.gr/team#sigProId696682579f